0 emner

Hvor lang tid har Kombi Skilte eksisteret?

Kombi Skilte blev grundlagt i 1970. Det betyder, at vi har stor erfaring med alle former for skilte, teknikker samt materialer og kan give dig den bedste service og vejledning. 

Kan I levere i hele Danmark?

Ja, det kan vi. Vi samarbejder med flere forskellige fragtfirmaer som leverer over hele landet og i udlandet.

Laver I alt på eget værksted?

Ja. Vi har eget værksted med CNC-fræser, storformatprintere, graverings maskiner og alt det nødvendige udstyr. Det gør, at vi kan lave stort set alle former for skilte, skræddersyet efter kundens behov.

Kan jeg nå at rette i min ordre?

Hvis der ikke er gået for lang tid fra du har bestilt, er du velkommen til at ringe til os på 86 78 41 33, hvis der er noget der skal rettes i din ordre.

Kan jeg afhente min bestilling hos jer?

Ja du kan sagtens komme forbi og afhente dit færdige skilt hos os på adressen: P. O. Pedersens Vej 27,  8200 Aarhus N. Vi kan også levere direkte til din adresse eller komme og montere dit skilt for dig.

Monterer i også?

Ja, det gør vi. Vi monterer som hovedregel selv, men ved meget små opgaver på f.eks. Sjælland, har vi faste samarbejdspartnere som kan montere for os.

Hvor lang tid tager det at lave mit skilt?

Hvis du bestiller et færdigt skilt på hjemmesiden er leveringstiden ca. 3-4 dage. Ved special opgaver tager det typisk længere tid afhængigt af, hvor stor en opgave det er.

 Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan finde det produkt, jeg ønsker?

Hvis du ikke kan finde det ønskede produkt, eller har specielle krav, kan du altid ringe til os på 86 78 41 33 så finder vi en løsning, der passer dig og dine behov.

Hvad er et galgeskilt?

En galge er de metalrammer der bruges til for eksempel vejnavne. Det er et omvendt u typisk lavet i galvaniseret jern, så det holder i længere tid. Et galgeskilt kan dog også være et facadeskilt der hænger udenpå en bygning. De kaldes også udhængs skilte. Hos os kan du købe galger uden skilt, men vi kan også sætte et skilt i for dig. Vi kan også lave special fremstillede galgeskilte for eksempel til oversigts planer eller til butikker.

Hvad er en pylon?

En pylon er et opretstående skilt, med information på. Det er en af de mest i iøjefaldende skiltetyper og kan hurtigt give din virksomhed eller firma opmærksomhed. Vi laver pyloner i alle størrelser og former og kan også sætte lys i, så dit skilt bliver set i mørke.